Een kunstgebit


kunstgebit250x250px.jpgEen kunstgebit dat prachtig oogt en vooral ook comfortabel draagt is ons dagelijkse doel. Voor iedereen moet een mooi en goed passend gebit mogelijk zijn!
Als u een kunstgebit nodig heeft of op dit moment een slecht passend of verouderd kunstgebit bezit, dan is de tandprotheticus de persoon die u kan helpen. U kunt nu zonder verwijzing een afspraak maken.

Bekijk hier de folder  “een nieuw kunstgebit wat moet u weten”

De zes stappen van een kunstgebit:


1-1024x685.jpg1. Eerste afdrukken
Deze afdrukken zijn nodig om een afdruklepel op maat te maken die we nodig hebben bij stap 2.


2-1024x681.jpg2. Definitieve afdruk
Deze afdruk geeft een duidelijk beeld van uw kaak en tandvlees, omdat de afdruklepel op maat is gemaakt.


3-1024x686.jpg3. Beet bepaling
We bepalen uw beet, de beethoogte en de stand van de tanden. Daarnaast kiezen we samen de juiste kleur tanden.


4-1024x681.jpg4. Passen
Bij deze afspraak ziet u het gebit gemaakt in roze was met de tanden. We passen de prothese en kijken of alles klopt en of u het mooi vindt, als u tevreden bent gaan we hem afmaken.


5-1024x680.jpg5. Plaatsen
Bij deze afspraak krijgt u uw nieuwe prothese! We kijken of hij goed zit en als u eventueel een drukplek heeft halen we deze meteen weg.


nacontrole-3.jpg6. Nacontrole
Tijdens deze afspraak willen we graag weten hoe u de eerste week met uw nieuwe prothese heeft ervaren, mocht u nog ergens last van hebben verhelpen we dit.

Een mooi gebit

Een kunstgebit dat prachtig oogt en vooral ook comfortabel draagt is ons dagelijkse doel. Voor iedereen moet een mooi en goed passend gebit mogelijk zijn! Als u een kunstgebit nodig heeft of op dit moment een slecht passend of verouderd kunstgebit bezit, dan is de tandprotheticus de persoon die u kan helpen.

Bent u juist verzekerd?

Een kunstgebit zit in de basisverzekering.

> Vergoedingen