Service aan bewoners Land van Horne

Sinds 2010 hebben wij een samenwerking met de Stichting Land van Horne. Land van Horne is een stichting die bestaat uit een aantal verzorgings- en verpleegtehuizen.

Voor bewoners die slecht ter been zijn komen wij op locatie in het tehuis voor het aanmeten van een nieuwe prothese of voor het opvullen van de bestaande prothese. Ook hebben wij een haal- en brengservice voor reparaties, waarbij wij ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk uw gebit weer terug heeft. Wij zorgen er dus voor dat zij niet zonder tanden komen te zitten!

Woont u of woont iemand die u kent, op een somatische afdeling of op een PG afdeling? Dan worden de kosten aan de prothese vaak voor 100% vergoed door de WLZ (Wet Langdurige Zorg), neem gerust contact met ons voor meer uitleg en informatie.

 

Een mooi gebit

Een kunstgebit dat prachtig oogt en vooral ook comfortabel draagt is ons dagelijkse doel. Voor iedereen moet een mooi en goed passend gebit mogelijk zijn! Als u een kunstgebit nodig heeft of op dit moment een slecht passend of verouderd kunstgebit bezit, dan is de tandprotheticus de persoon die u kan helpen.

Bent u juist verzerkerd?

Een kunstgebit zit in de basisverzekering.

> Vergoedingen